Khamis, 4 Ogos 2016

Jangan Mulakan Program Herbalife Sebelum Baca Tips Ini


7 TIPS PENTING SEBELUM MULAKAN Program Herbalife

1. SERIUS untuk Turun Berat Badan

Terus terang saya ingin beritahu, terlalu ramai yang menghubungi saya untuk Turun berat badan, tapi sekadar ingin cuba cuba sahaja, dari awal tidak ada matlamat JELAS dan Impian.

2. Ada Coach Pantau

Tidak ada maknanya kalau sekadar ingin beli Herbalife tanpa ada coach, macam kita main perlawanan bola sepak tanpa ada pengadil dan coach

3. Konsisten

Kalau setakat ingin cuba cuba sahaja, dapatlah hasil yang cuba cuba sahaja, dari awal perlu konsisten sebab hasil bukannya sekelip mata tanpa usaha kita

4. Buang Alasan

Coach hanya dapat membantu anda sekiranya anda betul betul bersedia berubah, segala ALASAN perlu tolak tepi, Coach pun sebelum ini pernah juga Gemuk, so kami semua PAKAR kalau bab bab nak cheating ini hahah, beritahu mahal nak minum shake tapi makan fast food melantak ok jer heheh

5. Hormat Diri Sendiri

Sudah tahu diri itu sudah Gemuk, jadi kalau nak mula program herbalife kenalah cermin diri sendiri, jangan sibuk tengok orang lain, yerlah ramai yang akan cuba curi impian kita, kita tentukan apa yang kita inginkan.

6. Kesabaran Tangga Kejayaan

Kalau Naik tangga pun cepat mengah, ini pulah kalau nak berjaya di Tangga kejayaan, perlu kesabaran yang penuh kadang kala berat susah sangat nak turun ada kalanya banyak sangat dah cuba tapi badan perlukan hanyalah masa, oleh itu Enjoy the Journey ya

7. Tambahkan Ilmu

Ramai yang gagal sebab tidak tahu pelan pemakanan yang betul, makan terlebih kalori, ada yang kurang minum air dan ada juga yang tidak minum air secukupnya.Penuhkan ilmu di dada, semoga dengan ilmu yang berkat ini dapat hasil yang berterusan, kemudian kongsi kepada keluarga dan insan yang kita sayangi.
Catat Ulasan
Pengurusan Berat Badan ? Dr Kamarul 0162090812